• Κοινωνία

    Έγκλημα στη Ρόδο: Δίωξη και για βιασμό άσκησε στους δύο κατηγορούμενους ο Εισαγγελέας

    • NewsRoom


    Την κατηγορία του βιασμού φέρεται να πρόσθεσε στο κατηγορητήριο κατά των δύο φερόμενων δραστών της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτριος Φερεντίνος. Η προσθήκη της κατηγορίας του βιασμού βασίζεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δυο άνδρες μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα στην εξοχική κατοικία ενός εκ των δύο, περίπου 50 λεπτά από το κέντρο της Ρόδου. Εκεί απαίτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθεί μαζί τους. Όταν εκείνη αρνήθηκε, οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος ανέφερε στην κατάθεσή του ότι ο Έλληνας φίλος του την χτύπησε στο κεφάλι με συσκευή σιδερώματος, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει αναίσθητη στο πάτωμα. Ο 21χρονος Έλληνας συγκατηγορούμενός του, ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως δεν ήταν αυτός που τη σκότωσε.

    Οι δύο φερόμενοι ως δράστες έπεσαν σε αντιφάσεις κατά την ανάκριση από τους άνδρες του Λιμανικού Σώματος. Αργά τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 19χρονος ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

    Αντίθετα, ο 21χρονος Έλληνας, γόνος γνωστής επιχειρηματική οικογένειας από τους Πεύκους της Λίνδου, αρνείται να ομολογήσει την ενοχή του και ρίχνει όλες τις ευθύνες στον 19χρονο Αλβανό. Πάντως, στο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, φαίνεται ο ίδιος να βρίσκεται σε ένα λευκό βαν, το οποίο ανήκει στον πατέρα του, μαζί με την 21χρονη φοιτήτρια.

    Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ομολόγησαν οι δράστες τη δολοφονία της φοιτήτριας στην Ρόδο



    ΣΧΟΛΙΑ