• Κοινωνία

    Αίγιο: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον οδηγό που παρέσυρε γιαγιά και εγγονό

    • NewsRoom


    Το φως της δημοσιότητας αντικρίζουν σημαντικές πληροφορίες για τον 28χρονο που σκότωσε με το αυτοκίνητο του γιαγιά και εγγονό στο Αίγιο.

    Πιο συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε πως ο νεαρός έφεδρος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, που επικαλέστηκε σε ρεπορτάζ του ο ΣΚΑΪ,  είχε εμπλακεί σε ένα ακόμα τροχαίο και είχε τραυματίσει δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Το ατύχημα σημειώθηκε στις 28 Ιουνίου 2016 στη Νέα Χαλκηδόνα, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε ο 28χρονος. Ο οδηγός του οχήματος δεν υπάκουσε στην εντολή των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη από την ομάδα ΔΙΑΣ. Το αυτοκίνητο κατέληξε να προσκρούει πάνω σε μια μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο 401.

    Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 2 επιβάτες, οι οποίοι συνελήφθησαν και σε κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών -και όπλα, κατά μία άλλη εκδοχή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος στο Αίγιο δηλώνει αφού ο οδηγός του το ακινητοποίησε, τον ρώτησε αν έχει καταλάβει τι έχει κάνει.

    Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο 28χρονος βγήκε τότε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να χορεύει, για να του αποδείξει ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.



    ΣΧΟΛΙΑ