• Κοινωνία

    Έφοδος των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι διοικητή Α.Τ σε κοσμοπολίτικο νησί – Τι ερευνάται

    • Λέλα Βόρρη


    Έρευνα σε σπίτι διοικητή Αστυνομικού Τμήματος σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων πραγματοποίησαν, οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ., με άγνωστα μέχρι στιγμής ευρήματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το “ντου”  από την ΕΛ.ΑΣ στη κατοικία του διοικητή έγινε αιφνιδιαστικάτο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία .

    Τις έρευνες έχουν αναλάβει οι Εσωτερικές Υποθέσεις χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι αναζητούσαν,  ωστόσο η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

    Μάλιστα η Ελληνική Αστυνομία έχει «στρέψει» το βλέμμα της και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς στο κοσμοπολίτικο νησί που διεξάγονται πολυτελή πάρτι και μέρη όπου τουρίστες έπεφταν θύματα κλοπής διαβατηρίων, τα οποία κατέληγαν -έναντι μεγάλου αντιτίμου, σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΛ.ΑΣ κάνει ενδελεχή έρευνα, παρόλα αυτά παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής για το αν οι δύο υποθέσεις σχετίζονται μεταξύ τους και οι πληροφορίες βγαίνουν με το “σταγονόμετρο”.

    Πάντως, όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου, η ΕΛ.ΑΣ δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ομαλή λειτουργία των αστυνομικών αρχών στο συγκεκριμένο νησί, καθώς και σε άλλους προορισμούς, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας .

    Διαβάστε επίσης

    «Γέφυρα ζωής» από αστυνομικούς για τη μεταφορά βρέφους από τη Βέροια στο Ιπποκράτειο



    ΣΧΟΛΙΑ