ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έρευνα σε σπίτι διοικητή Αστυνομικού Τμήματος σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων πραγματοποίησαν, οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ., με άγνωστα μέχρι στιγμής ευρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το “ντου” από την ΕΛ.ΑΣ στη κατοικία του διοικητή έγινε αιφνιδιαστικάτο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία .
Τις έρευνες έχουν αναλάβει οι Εσωτερικές Υποθέσεις χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι αναζητούσαν, ωστόσο η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.
Μάλιστα η Ελληνική Αστυνομία έχει «στρέψει» το βλέμμα της και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς στο κοσμοπολίτικο νησί που διεξάγονται πολυτελή πάρτι και μέρη όπου τουρίστες έπεφταν θύματα κλοπής διαβατηρίων, τα οποία κατέληγαν -έναντι μεγάλου αντιτίμου, σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΛ.ΑΣ κάνει ενδελεχή έρευνα, παρόλα αυτά παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής για το αν οι δύο υποθέσεις σχετίζονται μεταξύ τους και οι πληροφορίες βγαίνουν με το “σταγονόμετρο”.
Πάντως, όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου, η ΕΛ.ΑΣ δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ομαλή λειτουργία των αστυνομικών αρχών στο συγκεκριμένο νησί, καθώς και σε άλλους προορισμούς, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας .
Διαβάστε επίσης
«Γέφυρα ζωής» από αστυνομικούς για τη μεταφορά βρέφους από τη Βέροια στο Ιπποκράτειο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιόν… σε ελεύθερη πτώση: Ζημίες 200 εκατ. ευρώ, χρέη-φαντάσματα και ο λογαριασμός του Τέξτορ
- Αποκάλυψη – Θοδωρής Λιβάνιος στο mononews: Ο εκλογικός νόμος για τις εθνικές κάλπες του 2027 δεν πρόκειται να αλλάξει
- Tο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ της Καλλιπάτειρας, ο Μιχάλης Μανιάτης και η συλλογή του στη Θεσσαλονίκη και τα βραβεία για τις γυναίκες που ξεχώρισαν
- Πόλεμος Νταβιντιάν – Παπαμιμίκου στο Open: Ποιος πραγματικά κρατά το τιμόνι του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη;