• Κοινωνία

    Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της ΕΠΟ

    • NewsRoom


    Αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πολυάριθμο κλιμάκιο της υπηρεσίας, εκ των οποίων συμμετείχαν και δυο εισαγγελείς, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ομοσπονδίας.

    Ο έλεγχος που διεξήχθη, επικεντρώθηκε στο λογιστήριο, με την έφοδο να πιθανολογείται ότι αποφασίστηκε έπειτα από κάποια καταγγελία που έγινε.

    Με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την επίσκεψη του πολυάριθμου κλιμακίου η ομοσπονδία υποστηρίζει ότι επρόκειτο για «συνήθη και προβλεπόμενο έλεγχο».

    Σημειώνει επίσης ότι τα στελέχη της συνεργάστηκαν απόλυτα με την υπηρεσία και έθεσαν στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση

    «Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

    Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».



    ΣΧΟΛΙΑ