Πρόστιμο ύψους €35.000, για την παραγωγή, διακίνηση και διάθεση μη ασφαλών τροφίμων επέβαλε σε γαλακτοκομική επιχείρηση ο ΕΦΕΤ. Όπως αναφέρει ο Φορέας σε σχετική ανακοίνωση, συνεδρίασε σήμερα, στην 4η κατά σειρά συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων – Ε.Φ.Ε.Τ., με την παρουσία του αρμόδιου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κυρίου Σταύρου Αραχωβίτη. Το Συμβούλιο απασχόλησε ιδιαίτερα η περίπτωση παραβάσεων μιας γαλακτοκομικής επιχείρησης, στην οποία επέβαλε τελικά πρόστιμο ύψους € 35.000, για την παραγωγή, διακίνηση και διάθεση μη ασφαλών τροφίμων.
Το Δ.Σ. του Ε.Φ.Ε.Τ. συνιστά σε όλες τις επιχειρήσεις – και όχι μόνο στις γαλακτοκομικές – να προστατεύουν τα προϊόντα τους και τους καταναλωτές από κάθε σκοπούμενη ή απλή παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΦΕΤ: Τι να προσέχετε όταν αγοράζετε αυγά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΕΤ: Συμβουλές για τα τρόφιμα της Σαρακοστής – Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΣΕΠ 5Κ/2026: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 51 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο – Όλες οι προθεσμίες
- Τράπεζα Πειραιώς – ΟΗΕ: 30 γυναίκες πρόσφυγες ολοκληρώνουν με επιτυχία την Ακαδημία για Γυναίκες Πρόσφυγες (φωτογραφίες)
- BMW iX3: Να πως τα πήγε στις δοκιμές πρόσκρουσης του EURO NCAP (video)
- Ευρωπαϊκό φυσικό αέριο: Άλμα 4% στα 50,7 ευρώ – Φόβοι για τις ροές LNG μέσω Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.