Κοινωνία

Δώρα Χρυσικού για αγωγή Κιμούλη: Εμμένουμε σε αυτά που είπαμε

  • NewsRoom
η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού

Δώρα Χρυσικού


Απάντηση σχετικά με την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της, καθώς και εναντίον συναδέλφων της, ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού.

Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», η Δώρα Χρυσικού εμφανίστηκε ενοχλημένη με την κίνηση του Γιώργου Κιμούλη, ενώ τόνισε πως εμμένει στα όσα ανέφερε για την υπόθεση κακοποίησης που είχε καταγγείλει η Ζέτα Δούκα.

«Δεν έλαβα ακόμα την αγωγή γιατί ήμουν στην Κύπρο και δεν θα μιλήσω για το νομικό κομμάτι. Θέλω όμως να πω κάτι ακούγοντας τον κ. Καπερνάρο. Μετά από αυτό το κύμα που έχει γίνει με τις καταγγελίες, είναι τουλάχιστον ανάρμοστο να μιλάμε αν το θυμήθηκε μετά από χρόνια. Είναι άκομψο να λέμε αν μια γυναίκα είναι ισχυρή ή ανίσχυρη για το αν δέχθηκε ή δε δέχθηκε κακοποίηση…. Όπως δε γίνονται διακρίσεις για τους θύτες, έτσι δε γίνονται και για τα θύματα», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

«Είναι ανάρμοστο να ακούμε για ένα περιστατικό, το οποίο έγινε μπροστά μας, ότι δεν συνέβη. Θέλω να ρωτήσω γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει υποστεί την οποιαδήποτε κακοποίηση, καταγγέλλει μετά από χρόνια αυτό το πράγμα που συνέβη; Για να ζητήσει δημοσιότητα; Αυτήν τη στιγμή η ελληνική κοινωνία έχει ανοιχτά αυτιά για να ακούσει. Εμείς είμαστε μια αγκαλιά και νιώθουμε ότι κάνουμε ηθικά αυτό που πρέπει…. Βλέπετε κάποιες από τις καταγγελίες, να έγιναν τον καιρό που συνέβη; Αυτοί οι άνθρωποι το κουβαλούν μέσα τους, δεν το θυμήθηκαν ξαφνικά… Με τον Νίκο και τη Ζέτα εμμένουμε σε αυτά που είπαμε και θα βγάλουμε μια επίσημη ανακοίνωση».

Διαβάστε επίσης

Κιμούλης: Ζητά 1,2 εκατ. αποζημίωση από Ζέτα Δούκα, Π. Τσαρούχα, Ν. Ψαρρά για την καταγγελία σε βάρος του περί κακοποιητικής συμπεριφοράςΣΧΟΛΙΑ