• Κοινωνία

    Δολοφονία Τοπαλούδη: Αρχίζει τη Δευτέρα η δίκη- «Ισόβια» λέει ο πατέρας της Ελένης

    • NewsRoom
    Ελένη Τοπαλούδη, η άτυχη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

    Ελένη Τοπαλούδη, η άτυχη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο


    Αρχίζει τη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

    Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα αναβιώσουν οι σκηνές του εγκλήματος της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

    Οι δύο κατηγορούμενοι θα μεταφερθούν στο δικαστήριο υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ από το πρωί της Παρασκευής έχουν μεταχθεί για στις φυλακές Κορυδαλλού.

    Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού και ομαδικού βιασμού.

    Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει με τις καταθέσεις των γονιών της φοιτήτριας, ενώ σημειώνεται πώς αν και στην ανάκριση που κράτησε εννέα μήνες κατέθεσαν δεκάδες άτομα, στη δίκη τελικά θα καταθέσουν μόνο 11 μάρτυρες. Λιμενικοί, οι κάτοικοι που την εντόπισαν, μια φίλη του θύματος και οι συγγενείς των κατηγορούμενων.

    Πατέρας Τοπαλούδη: Όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια

    «Δεν έχω να τους πω τίποτα απολύτως. Αν δεν ήταν η Ελένη θα ήταν κάποιο άλλο κοριτσάκι. Δυστυχώς έτυχε να είναι η κόρη μας. Ήταν γνωστή η συμπεριφορά τους. Συγχώρεση μπορούν να ζητήσουν μόνο από τον Θεό. Μόνο εκείνος μπορεί να συγχωρέσει τέτοιο έγκλημα», τονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας στον Alpha.

    «Περιμένω να πράξει τα αυτονόητα. Είναι τέτοια η αγριότητα και η φύση του εγκλήματος που δεν γίνονται και πολλά-πολλά. Όταν λέμε ισόβια, για κάποιους τέτοιους δολοφόνους και βιαστές να είναι ισόβια. Ισόβια, γιατί σε ισόβια καταδίκασαν και εμάς σε θάνατο ψυχικό μέχρι να πεθάνουμε» κατέληξε ο πατέρας.



    ΣΧΟΛΙΑ