ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο 20χρονος που σκότωσε την μητέρα του στο Αιγάλεω.
Οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν τον νεαρό από την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, όταν και η μητέρα του εντοπίστηκε νεκρή με τραύματα από μαχαίρι μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από καυγά μέσα στο διαμέρισμά τους στις εργατικές κατοικίες στο Αιγάλεω για οικονομικά και άλλα θέματα, ο 20χρονος κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στη μητέρα του στο λαιμό και στο στήθος και μάλιστα μπροστά στα μάτια ενός ακόμη αδελφού τους.
Σήμερα, ο 20χρονος, ο μικρότερος από τα πέντε παιδιά της 55χρονης, πήγε στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και μέσα στις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε εγκλειστεί σε ψυχιατρική κλινική και σε αναμορφωτήριο στο παρελθόν ενώ αντιμετωπίζει και προβλήματα εξάρτησης.
Διαβάστε επίσης:
Σοκ με τον Άλεκ Μπάλντουιν: Σκότωσε στα γυρίσματα της ταινίας Rust τη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη
Θεσσαλονίκη: Ανατροπή για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου – Μόνο για 60 λεπτά και μόνο από στρατιωτικούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Iolcos Hellenic Maritime Enterprises: Ο Ανδρέας Πετράκης ο ιδρυτής και ο Θέμης Πετράκης ο διάδοχος
- Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ: Το ματς που κρίνει τίτλο και αλλάζει ισορροπίες στην Premier League
- Το νέο γήπεδο των 121 εκατ. ευρώ στη Βενετία και αλλάζει το μέλλον της Βενέτσια
- Quest: Πώς κινήθηκαν τα μεγάλα brands Apple-Xiaomi και οι προοπτικές για το 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.