• Κοινωνία

    Δολοφονία στο Χαλάνδρι: «Τον αγαπούσα αλλά δεν ήταν έντιμος»

    • NewsRoom

    Ο 64χρονος μεσίτης που δολοφονήθηκε στο Χαλάνδρι


    Στην αρρωστημένη της ζήλια έριξε το φταίξιμο η 56χρονη Γερμανίδα που συνελήφθη για τη δολοφονία του 64χρονου Έλληνα στο Χαλάνδρι, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε δύο μήνες μετά τον θάνατό του στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου.

    Η ιδέα πως ο 64χρονος σύντροφός της θα την άφηνε είχε γίνει εμμονή για την  56χρονη Γερμανίδα, η οποία έφτασε στο σημείο να τον δολοφονήσει.

    Μετά την προσαγωγή της, ανέφερε στους Αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών: «Τον αγαπούσα αλλά δεν ήταν έντιμος απέναντί μου. Γύρισε σπίτι μεθυσμένος και φώναζε. Του έριξα στην πορτοκαλάδα πέντε με έξι ηρεμιστικά γιατί φώναζε. Δεν είχα αντιληφθεί ότι πέθανε. Το κατάλαβα δύο ημέρες αργότερα. Δεν γνωρίζω με ποιον τρόπο πέθανε».

    Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, το θύμα έφερε κάποιες εκχυμώσεις στα χείλη του. Αυτό, σε συνδυασμό με την ομολογία της Γερμανίδας, κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η γυναίκα υπνώτισε με τα ηρεμιστικά τον σύντροφό της και στη συνέχεια τον αποτελείωσε φράζοντάς του τη μύτη και το στόμα πιθανότατα με τα χέρια της.

    Πλέον αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα επιβεβαιώσουν αυτή την εκδοχή.

    Με δεδομένο λοιπόν ότι η γυναίκα στις αρχές Ιανουαρίου πλήρωσε το ενοίκιο και εξαφανίστηκε, οι Αστυνομικοί εκτιμούν ότι για περίπου 15 ημέρες η Γερμανίδα έμενε στο διαμέρισμα της φρίκης μαζί το πτώμα του συντρόφου της. Μάλιστα είχε στεγανοποιήσει τις πόρτες και τα παράθυρα με airstop προκείμενου να μην υπάρχουν διαρροές και η δυσοσμία προκαλέσει υποψίες στους γείτονες. Στη συνέχεια, χάθηκε – οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι είχε ταξιδέψει στη Γερμανία και στη συνέχεια για άγνωστο λόγο επέστρεψε στην Ελλάδα- βρίσκοντας καταφύγιο σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας.

    Η Γερμανίδα εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι, λίγο πριν κάνει check out και εξαφανιστεί ξανά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Εντοπίστηκε και συνελήφθη η Γερμανίδα σύντροφος του θύματος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πτώμα στο Χαλάνδρι: «Κλειδί» των απαντήσεων η Γερμανίδα σύντροφος του θύματος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα στοιχεία στη δολοφονία του 64χρονου στο Χαλάνδρι: Νεκρός εδώ 1,5 μήνα-Πώς τον σκότωσαν



    ΣΧΟΛΙΑ