ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκαν το πρωί στον εισαγγελέα της Αθήνας ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του camping στη Φοινικούντα και ο επιχειρηματίας που συνελήφθησαν ως κατηγορούμενοι για την ηθική αυτουργία στη διπλή δολοφονία τον περασμένο Οκτώβρη.
Ο ανιψιός του 68χρονου,μέσω του δικηγόρου του, αρνείται ότι έδωσε εκείνος την εντολή για τη δολοφονία του θείου του.
«Είναι σε άθλια κατάσταση. Από την πρώτη στιγμή ό,τι του ζητήθηκε το έδωσε στη Δικαιοσύνη. Δηλώνει αθώος», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο συνήγορός του Γιάννης Βέρρας.
Οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια Καλαμάτας για να απολογηθούν.
Διαβάστε επίσης
Μιχαηλίδου: Αξιοποιούμε κάθε ευρωπαϊκό εργαλείο για να αυξήσουμε την προσφορά προσιτής κατοικίας
Καβάλα: Κατάληψη του κτηρίου της Αντιπεριφέρειας από αγρότες – Ρίχνουν άχυρα και γάλα
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Καθορίστηκαν οι συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Επίσκεψη στα φυλάκια της Ρω και της Στρογγυλής
- Κόσοβο: Η ετυμηγορία για τον Θάτσι απειλεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες
- Δημήτρης Δέμος (DEMO): Από το φαρμακείο στου Παπάγου, στην κορυφή της φαρμακοβιομηχανίας με όραμα μια Ελλάδα πρωταγωνίστρια στην έρευνα βιοτεχνολογίας
- Ο Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με τον Πούτιν στη σύνοδο κορυφής της G20 στο Μαϊάμι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.