ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνολικά 14 άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας μετά από διαρροή αερίου στο ξενοδοχείο όπου έμεναν στο Λιμνοχώρι Αμυνταίου Φλώρινας.
Σύμφωνα με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Δημήτρη Τσαλικάκη, σε σοβαρότερη κατάσταση είναι ένας άνδρας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας νοσηλεύονται 9 άτομα και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας 4 και όλοι αναμένεται να πάρουν εξιτήριο στη διάρκεια της ημέρας.
Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ηλικίας 53 ετών, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κοινώς επικίνδυνη βλάβη και για σωματική βλάβη από αμέλεια.
Διαβάστε επίσης:
ΕΥΔΑΠ: Τα σχέδια για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στην Αττική – Περίπου τριπλάσιο το κόστος νερού από αφαλάτωση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.