• Κοινωνία

    Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη δράση καθαριότητας-απολύμανσης σε σχολεία, δρόμους και πλατείες στον Άγιο Παύλο (φωτογραφίες)

    • NewsRoom


    Στην περιοχή του Αγίου Παύλου στην 1η Δημοτική Κοινότητα βρέθηκαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων, συνεχίζοντας τις μεγάλες επιχειρήσεις καθαριότητας απολύμανσης για μια ακόμη Κυριακή.

    Όπως αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων, ενόψει της δια ζώσης επαναλειτουργίας των Λυκείων της πόλης, οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας με τη συνδρομή σύγχρονων μηχανημάτων εστίασαν στην απολύμανση και τον σχολαστικό καθαρισμό χώρων και πολυσύχναστων σημείων που βρίσκονται περιμετρικά των σχολικών μονάδων της περιοχής, έτσι ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς.

    Στη συνέχεια η κυριακάτικη καθαριότητα επεκτάθηκε, όπως συμβαίνει κάθε Κυριακή, σε όλη την περιοχή του Αγίου Παύλου, όπου οι ομάδες καθαριότητας με την ταυτόχρονη χρήση πολλών τεχνικών μέσωνκαιεξοπλισμένες με μάσκες και στολές «σάρωσαν» δρόμους, πλατείες, πεζόδρομους και άλλα σημεία.

    Η μεγάλη επιχείρηση υδροσάρωσης ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι, με την περιοχή να παραδίδεται στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πιο καθαρή και περιποιημένη.

    Δείτε φωτογραφίες από τη νέα επιχείρηση καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων:

     



    ΣΧΟΛΙΑ