ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα έχουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 09.00 το πρωί έως τις 15.00 το απόγευμα.
Προσοχή:
Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές αρχές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γραφείο Τύπου Κωστή Χατζηδάκη: Η δήλωση του ΠΑΣΟΚ είναι συνδυασμός άγνοιας και δημαγωγίας
- Υεμένη: Τουλάχιστον 20 νεκροί αυτονομιστές από τους βομβαρδισμούς της Σαουδικής Αραβίας
- Ιαπωνία: Άνδρας γδύθηκε μπροστά στον αυτοκράτορα την ώρα του διαγγέλματος για την πρωτοχρονιά
- Ιταλία: Δύο νεκροί από χιονοστιβάδες στις ιταλικές Άλπεις