• Κοινωνία

    Δημήτρης Λιγνάδης: Καταγγέλλει την ανακρίτρια για προκατάληψη – Τι δήλωσε ο Κούγιας

    Εισαγγελέας για Δημήτρη Λιγνάδη: Αμετανόητος μέχρι σήμερα. Να δικαστεί για 4 βιασμούς.

    Δημήτρης Λιγνάδης


    Ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας για τους δύο νέους βιασμούς που κλήθηκε σε απολογία. Την κατήγγειλε ότι είναι προκατειλημμένη σε βάρος του και περιορίστηκε στην κατάθεση πολυσέλιδου υπομνήματος για να αρνηθεί τις κατηγορίες.

    Αυτή την ώρα, ο ήδη προφυλακισμένος για δύο βιασμούς σκηνοθέτης βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων.

    Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περίπου μισή ώρα.

    Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας είπε:

    «Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της. Εξι μήνες δεν έχει κάνει δεκτό κανένα απο τα αιτήματα μας. Ο κ. Λιγνάδης δεν προσδοκά τίποτα από την ανακρίτρια. Όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της, αλλά ελπίζει πως όταν φτάσει στο δικαστικό συμβούλιο η υπόθεση, τα μέλη του αυτεπαγγέλτως θα διατάξουν την αποφυλάκιση του».

    Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας κατά την άφιξη του στην Ευελπίδων χαρακτήρισε «όνειδος» τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του σκηνοθέτη: «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας».

    Απαντώντας στο γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «στόχος ήταν όπως έχω πει να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού».

    Διαβάστε επίσης:

    Δημήτρης Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια για συμπληρωματική απολογία

    Δημήτρης Λιγνάδης: Κατηγορείται και για 4ο βιασμό ενός 17χρονου αγοριού

    Εισαγγελική κλήση στον Λιγνάδη για μια ακόμα καταγγελία βιασμού – Ύποπτος για βιασμό κι άλλος ηθοποιός



    ΣΧΟΛΙΑ