ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεοδωρικάκος: Στη Βουλή τις επόμενες μέρες νομοσχέδιο για Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας των Καταναλωτών
Πρόστιμα συνολικού ύψους 512.000 ευρώ, 5 συλλήψεις και καταστροφή 40.013 τεμαχίων απομιμητικών προϊόντων προξένησαν οι έλεγχοι της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), του υπουργείου Ανάπτυξης στην Κέρκυρα.
Οι έλεγχοι στελεχών της ΔΙΜΕΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκαν από 26 έως 28 Σεπτεμβρίου 2024, σε συνέχεια ελέγχων που πραγματοποίησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα και αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες.
Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν με τη συνδρομή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας 40.013 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 512.000 ευρώ ενώ υπήρξαν και 5 συλλήψεις για πλαστογραφία σε συνεργασία με την ΥΑ Κέρκυρας.
Όπως τονίζεται από τη ΔΙΜΕΑ, οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια.
Διαβάστε επίσης:
Πέλοψ Λάσκος: Συμμετοχή στον αθλητισμό ως αναμορφωτικό μέτρο
Φωτιά στην Κορινθία: Τρία αεροσκάφη για την κατάσβεση έστειλε η ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλαξίας: Η «ήρεμη δύναμη» στα σούπερ μάρκετ – Αργή ανάπτυξη αλλά και χωρίς δανεισμό
- Christie’s: Το δαχτυλίδι με ζαφείρι 16,58 καρατίων που μπορεί να ξεπεράσει τα 1,2 εκατ. δολάρια
- Το παρασκήνιο της δήθεν παραίτησης του Κ. Τσιάρα
- Χρηματιστήριο: Οι τρεις λόγοι για το παρά λίγο sell off, ο ΟΠΑΠ, η Metlen και οι τράπεζες
