Με τις απολογίες των υπόλοιπων κατηγορουμένων συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ηρακλείου.
Ο 46χρονος επιχειρηματίας που είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση και κατέθεσε, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «θέλει δικαιοσύνη».
Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από την έδρα για τον εκνευρισμό του σημειώνοντας ότι αυτό που του έχει συμβεί είναι τραγικό καθώς βρίσκεται στη φυλακή χωρίς να φταίει. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί συνέβη αυτό, επειδή μπήκε στο αυτοκίνητο του συγκατηγορούμενου του και ξέχασε το κινητό του.
Μάλιστα περιέγραψε με λεπτομέρειες τι έκανε ο ίδιος εκείνο το βράδυ κάνοντας λόγο για τραγικές συμπτώσεις.
Νωρίτερα απολογήθηκε 23χρονος αλλά και ένας νεαρός από τα Σφακιά που φέρεται να ήταν ο φύλακας του Λεμπιδάκη στη διάρκειας της ομηρίας του. Ο ίδιος πάντως διαφοροποίησε την κατάθεσή ενώ άφησε να εννοηθεί ότι δέχεται απειλές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητέρα Μιχάλη Λεμπιδάκη: «Καμία μάνα να μην ζήσει αυτό που έζησα»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιχάλης Λεμπιδάκης: Δεν αισθάνομαι μίσος για τους απαγωγείς μου, τους λυπάμαι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Novo Nordisk: Αναβάθμισε τις προβλέψεις, αλλά απογοήτευσε την αγορά – Βουτιά 7% για τη μετοχή
- Ρούμπιο για Βενεζουέλα: Η πολιτική μετάβαση θα χρειαστεί μήνες, αλλά όχι χρόνια
- Πετρέλαιο: Βουτιά κάτω από τα 80 δολάρια για το Brent – Ελπίδες για άνοιγμα του Ορμούζ
- Bitcoin: Κρατά τα 64.000 δολάρια παρά τις νέες πωλήσεις της Strategy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.