ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για ένα «παράκεντρο που λειτουργούσε στη χώρα, καλά οργανωμένο με ελληνικές πλάτες» έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης, καταθέτοντας στη δίκη για τις τηλεφωνικές υποκλοπές.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι «η χρονική αλληλουχία των γεγονότων αποδεικνύει ότι η παρακολούθηση μου σχετιζόταν με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ» και περιέγραψε στο δικαστήριο πως επιχειρήθηκε να παγιδευτεί 3 φορές το κινητό του τηλέφωνο, με το λογισμικό Predator.
«Μέχρι τη παραίτηση Δημητριάδη- κατεθεσε- δεν ήξερα σίγουρα περί τίνος πρόκειται. Τις πρώτες μέρες δεν είχα εικόνα. Όταν όμως έγινε η παραίτηση αυτή, κατάλαβα ότι υπάρχει εμπλοκή εγχώριου παράγοντα. Έγιναν τρεις απόπειρες με το predator, όταν γίνονται τρεις απόπειρες και το θύμα δεν τσιμπάει, ενεργοποιείται η ΕΥΠ. (…) Έχουμε φτάσει να αποφασίζει η ελληνική δικαιοσύνη και να μην τα εφαρμόζει η Κυβέρνηση. Αν ήμουν εγώ πρωθυπουργός και μάθαινα ότι άκουγαν τους αρχηγούς των Ενόπλων δυνάμεων δεν θα είχα αγωνία ποιος το έκανε; Δεν θα προσπαθούσα να μάθω; Όταν πήγα στη δικαιοσύνη ξεκίνησαν αθλιότητες από όλους τους κύριους της Νέας Δημοκρατίας! Με ψέματα, με υπονοούμενα περί εκβιασμών, αλλά εμείς είμαστε εδώ! Δεν κρυβόμαστε!»
Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δικάζονται 4 πρόσωπα που συνδέονται με 2 εταιρείες.
Διαβάστε επίσης:
28η Οκτωβρίου: Σε επιφυλακή η τροχαία για τις μετακινήσεις ανήμερα της εθνικής επετείου
Σερβία: Πυροβολισμοί και φωτιά έξω από το κοινοβούλιο – Ένα άτομο τραυματίστηκε
Διονύσης Σαββόπουλος: Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου η κηδεία του με τιμές δημοσίας δαπάνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι της ΕΑ στον κλάδο μεταφορών με Επιβατηγά Αυτοκίνητα Δημόσιας Χρήσης
- Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα δημιουργήσει το πρώτο post-AI campus στον κόσμο στο Ελληνικό
- Περιστέρι: Αυτοκίνητο παρέσυρε μητέρα και παιδί, με το παιδί να εγκλωβίζεται κάτω απ’ το αυτοκίνητο
- Πηγές Ν.Δ.: Διαχρονικό το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ- Επιβεβαίωση των θέσεων μας από τον πρόεδρο της ΕΕΑΣ, Παύλο Σατολιά
