• Κοινωνία

    Δικαιώθηκε σε ποινικό επίπεδο ο Χρήστος Χωλίδης

    • NewsRoom


    Αναφορικά με την υπόθεση του δημοφιλούς τραγουδιστή Χρήστου Χωλίδη, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία από αντιπάλους του, η δικηγορική εταιρία Ν. Αγαπηνός & Συνεργάτες  η οποία ανέλαβε την υπόθεση, καθιστά σαφές ότι ο πελάτης της δικαιώθηκε, καθώς η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας:

    «Αναφορικά με τα άρθρα στον Τύπο σχετικά με την υπόθεση του δημοφιλούς τραγουδιστή Χρήστου Χωλίδη προσθέτουμε τα ακόλουθα:

    Ο Χρήστος Χωλίδης ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεών του στην δικηγορική Εταιρία Ν. Αγαπηνός & Συνεργάτες. Κατόπιν των ενεργειών μας, ο εντολέας μας δικαιώθηκε σε ποινικό επίπεδο καθώς η έγκληση των αντιδίκων του που ζήτησαν την ποινική δίωξη και καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ μάλιστα παρήλθε και η προθεσμία άσκησης προσφυγής κατά της απόρριψης της ανωτέρω έγκλησης και επομένως η ποινικές κατηγορίες κατά του Χρήστου Χωλίδη καταρρίφθηκαν οριστικά. Αναμένουμε και την δικαίωση του εντολέα μας και σε αστικό επίπεδο καθώς έχει ήδη εκδικαστεί η αγωγή μας εναντίον των αντιδίκων του.

    Η Δικηγορική Εταιρία»



    ΣΧΟΛΙΑ