• Κοινωνία

    Διεκόπη ξανά η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη – Ξέσπασε η μητέρα της

    Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

    Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο


    Με το νέο ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη διεκόπη για δεύτερη φορά η δίκη για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.

    «Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!», φώναξε η κα Κούλα Αρμουτίδου στους δικαστές, ακούγοντας την ανακοίνωση για τη νέα διακοπή, αυτή τη φορά για τις 15 Μαρτίου.

    Αιτία η ασθένεια με κορονοϊό μιας ενόρκου και του δικηγόρου του Αλβανού κατηγορουμένου.

    Και σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, ενώπιον του οποίου θα δικαστούν σε δεύτερο βαθμό οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και της δολοφονία της φοιτήτριας, η οικογένειας του θύματος είχε τη συμπαράσταση της μητέρα της Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο και της μητέρας της Ερατούς, που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

    Η τελευταία μάλιστα διαμαρτυρήθηκε στο δικαστήριο όταν η εισαγγελέας ζήτησε διακοπή της δίκης. «Τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με COVID;», διερωτήθηκε η εισαγγελέας.

    «Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει COVID λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!», είπε κατά την έξοδο της από το δικαστήριο η Κούλα Αρμουτίδου.

    Διαβάστε επίσης:

    Διεκόπη η δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης

    Φολέγανδρος-Κούγιας: Κωμικοί ισχυρισμοί περί ψυχικής πάθησης του δράστη

    Λιγνάδης: Με μηνύσεις και αγωγές κατά δικηγόρων και παρουσιαστών απαντά ο δικαζόμενος για 4 βιασμούς σκηνοθέτης



    ΣΧΟΛΙΑ