Κοινωνία

Δίχως τέλος η φρίκη στη Λαμία: Θύμα βιασμού και η σύζυγος του άνδρα που εξέδιδε την κόρη του

  • NewsRoom
Βιασμός


Νέα στοιχεία για την υπόθεση φρίκης στη Λαμία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα είχε βιαστεί, αλλά ο πατέρας τους δεν το κατήγγειλε. Ο βιασμός της έγινε γνωστός στις Αρχές από το ίδιο της το παιδί καθώς ο νεαρός περιέγραψε πώς το έμαθε αλλά και ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα του.

«Με παίρνει τηλέφωνο (η μητέρα μου). Ανέβαινε στο σπίτι κλαίγοντας και μου το είπε. «Πάμε στην ασφάλεια τώρα» της είπα. «Όχι δεν είμαι καλά» μου είπε και έκλαιγε. Το είπα στον πατέρα μου. Τι έκανε; Τίποτα. Τον έδιωξε από τον στάβλο» ανέφερε ο γιος της ενώ δήλωσε πως θα προσπαθήσει να την πείσει να δώσει πάλι κατάθεση.

Ο άνδρας που φέρεται να βίασε τη μητέρα είναι σύμφωνα με τον γιο της ένας Αλβανός, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Δεν τον έχουν πιάσει ακόμα. Ξέρω πού είναι. Δε με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο να μου πει πού είναι τον έχεις δει; Τον έχετε δει σαν οικογένεια; Μπορεί κάποια στιγμή να πάει στο σπίτι, να λείπουμε όλοι, να είναι μόνη της και να πάει αυτός εκεί. Πού το ξέρω εγώ ότι δεν θα γίνει αυτό το πράγμα;» επισημαίνει χωρίς να κρύβει ότι φοβάται για τη μητέρα του.

Ο πατέρας βρίσκεται ήδη στις φυλακές Τρίπολης. Η οικογένεια στη Λαμία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Χθες βρέθηκαν μετά από χρόνια όλοι μαζί. Πρώτο μέλημα των τεσσάρων αγοριών είναι να μεταφερθεί η 18χρονη, που πάσχει από βαριά νοητική υστέρηση, σε ασφαλές περιβάλλον σε κάποιο ίδρυμα.

Η μητέρα των παιδιών κατήγγειλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι ο γείτονας αποπειράθηκε να βιάσει και την ίδια. Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να ασελγούσε στην κόρη της εν γνώσει του πατέρα.

«Μια βραδιά με έστειλε ο σύζυγος να πάρω κάτι, αυτός ήταν πιωμένος και πήγε να με βιάσει» δήλωσε.

Τα αγόρια της οικογένειας έχουν ξεγράψει τον 53χρονο. Δε θέλουν καν να τον αποκαλούν πατέρα.

«Να αισθανθώ τι; Αν αισθανθώ κάτι θα είναι η βία και όλο αυτό που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια Και δεν γουστάρω. Εμένα το μόνο πρόβλημά μου είναι η αδερφή μου, γιατί δεν μπορεί να ζήσει σε αυτό το περιβάλλον που ζήσαμε και εμείς. Είναι το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Το αν έχω φάει ξύλο και τι έχει γίνει στο παρελθόν πλέον τα έχω διαγράψει» επισημαίνει ο γιος.