• Κοινωνία

    Διακοπή κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας

    • NewsRoom


    Διεκόπη, λόγω δυσμενών συνθηκών ορατότητας εξαιτίας της φωτιάς, στην περιοχή Χράνοι Αρκαδίας, η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας και συγκεκριμένα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 198,6 και 210,6.

    Σχετικά με τη φωτιά στην περιοχή Χράνοι πρόκειται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για πύρινο μέτωπο που επεκτάθηκε από την πυρκαγιά στην Μέλπεια Μεσσηνίας και στην περιοχή επιχειρούν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις.

    Όσον αφορά στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με την αστυνομία, όση ώρα θα παραμένει κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας, στα εξής σημεία:

    – Στο 199ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα (κόμβος Παραδείσια) για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

    – Στην παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας-Τρίπολης, στο ύψος της κοινότητας Αλλαγή Μεσσηνίας, πριν από την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο, για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα.

    Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, στις προαναφερόμενες χιλιομετρικές θέσεις, όπως και στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας, θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας και θα ακινητοποιούνται όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα και βαρέα οχήματα, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνου.



    ΣΧΟΛΙΑ