ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ισχύ εξακολουθεί να παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του : για το ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατα τόπους τα 9 μποφόρ.
Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό.
Από το λιμάνι του Λαυρίου δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για την Κέα, ενώ στη Ραφήνα το πρώτο δρομολόγιο είναι στις 17:30.
Επίσης, κλειστή παραμένει η γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, μικρή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το μεσημέρι.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Washington Post: Πώς με ένα τηλεφώνημα ο Πούτιν έπεισε τον Τραμπ να κάνει πίσω για πυραύλους Tomahawk στην Ουκρανία
- Γιόαχιμ Ναγκέλ (Bundesbank): Ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη βρίσκεται σχεδόν στον στόχο για τα επόμενα χρόνια
- Πρίγκιπας Άντριου: Εγκαταλείπει τον τίτλο του Δούκα του Γιορκ
- Τουρκία: Συνελήφθη ο πρώην υποδιοικητής της Κεντρικής Τράπεζας για διαφθορά
