ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συναγερμός στη ΓΑΔΑ: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο γραφείο του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (upd)
Στην προσαγωγή όλων όσοι συμμετείχαν σε αιφνιδιαστική κίνηση στο υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους, σε ένδειξη συμπαράστασης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, προχωράει αυτή τη στιγμή η Αστυνομία.
Όπως έγινε γνωστό, ομάδα περίπου 65 ατόμων συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας πετώντας τρικάκια και ανοίγοντας πανό για τον Κουφοντίνα και στη συνέχεια εισέβαλαν στον χώρο της εισόδου του κτιρίου.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και αυτή την ώρα τα άτομα μεταφέρονται με λεωφορεία στη ΓΑΔΑ.
Η ομάδα ατόμων άπλωσε πανό και πέταξε φέιγ βολάν, ενώ στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει μεταφερθεί στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, έπειτα από 40 ημέρες απεργίας πείνας, διεκδικώντας να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού με το νέο νόμο δεν προβλέπεται σε πολυϊσοβίτη να εκτίει την ποινή του σε αγροτικές φυλακές.
Ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της «17 Νοέμβρη» κρατείται από τις 21 Δεκεμβρίου στις φυλακές Δομοκού και βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου.
Διαβάστε ακόμη:
Εισβολή στο υπουργείο Υγείας από αλληλέγγυους στον Δημήτρη Κουφοντίνα
Στην εντατική του νοσοκομείου Λαμίας μεταφέρεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Pagani παρουσιάζει το Huayra Codalunga Speedster
- Ιδρύεται το πρώτο κέντρο ημιαγωγών στην Ελλάδα – Ο στόχος για είσοδο στην αγορά του €1 τρισ.
- Praktiker: Η κίνηση του Πρεμ Γουάτσα που ανακατεύει τον κλάδο του DIY στην Ελλάδα
- Ευτύχης Βασιλάκης: Το Μάρτιο του 2026 η Aegean πετάει στην Ινδία -Νέο κεφάλαιο για την εταιρεία
