• Κοινωνία

    Κοροναϊός: Ύποπτο κρούσμα στο «Αττικόν» – Αρνητικά τα δείγματα σε ασθενείς στο «Σωτηρία» και το «Παίδων» (upd)

    • NewsRoom


    Νέος συναγερμός σήμανε μέσα σε λίγα λεπτά στις υγειονομικές αρχές, καθώς μετά το ύποπτο κρούσμα στο νοσοκομείο Σωτηρία (το οποίο ωστόσο αποδείχθηκε πως δεν έχει σχέση με τον κοροναϊό), ένας ακόμα ασθενής, με συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά του κοροναϊού, μεταφέρθηκε προς εξέταση στο Νοσοκομείου Αττικόν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα από τον Πειραιά ο οποίος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και εμφάνισε τις τελευταίες ώρες ύποπτα συμπτώματα.

    Ο ίδιος και η οικογένειά του ενημέρωσαν τις αρχές, γι αυτό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πραγματοποιεί τη διακομιδή στο Νοσοκομείο Αττικόν που είναι ένα από τα Νοσοκομεία αναφοράς για τον κοροναϊό.

    Παράλληλα, μια νέα ύποπτη περίπτωση καταγράφηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία». Πρόκειται για ένα 4χρονο παιδί από την Κόρινθο, όπου ο ένας από τους δύο γονείς του είναι από την Ιταλία. Δείγμα στάλθηκε για εξετάσεις στο Ινστιτούτο Παστέρ, αν και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι μάλλον το παιδί δεν έχει τον κοροναϊό. Τελικά, και η περίπτωση αυτή δεν σχετίζεται με τον κοροναϊό.



    ΣΧΟΛΙΑ