• Κοινωνία

    Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά συγκέντρωσαν ο Δήμος Πειραιά και η ΚΟ.Δ.Ε.Π. με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

    • NewsRoom


    Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Πειραιωτών στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά, της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τη συλλογή Χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά ωφελούμενων οικογενειών της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

    Πρόκειται για μια καθιερωμένη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά «Χριστούγεννα στον Πειραιά – Γιορτές στις Γειτονιές».

    Η συγκέντρωση των Χριστουγεννιάτικων δώρων πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά, με σκοπό να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του και τα εφετινά Χριστούγεννα.

    Στη δράση παρευρέθηκαν και προσέφεραν δώρα ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με την σύζυγό του Βάλια και τα παιδιά τους Πέτρο και Γιολάντα, ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο Διευθυντής Κοινωνικών Υπηρεσιών της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Νικήτας Κανάκης κ.ά.

    Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

    «Πρόκειται για την καθιερωμένη πρωτοβουλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και του ΣΚΑΪ, στην οποία συμμετέχουμε μαζί με εξήντα δήμους από όλη την Αττική, προκειμένου κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς παιχνίδι τα Χριστούγεννα.

    Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή των παιδιών και μαζί με την ΚΟ.Δ.Ε.Π. και τον Πρόεδρό της Γιάννη Βοϊδονικόλα, συγκεντρώνουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά, στην πλατεία Κοραή.

    Ειδικά τις γιορτινές αυτές ημέρες που διανύουμε είναι σημαντικό να υλοποιούμε και να συμμετέχουμε σε δράσεις που προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά. Άλλωστε, στην πόλη μας έχουμε το σύνθημα : «κανένα παιδί μόνο του» και επιθυμία μας είναι με δράσεις σαν κι αυτή, να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στην κοινωνική αυτή ενέργεια, προσφέροντας δώρα για τα παιδιά.

    Χρόνια πολλά σε όλους».

    Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας, δήλωσε:

    «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος ο Δήμος Πειραιά, η ΚΟ.Δ.Ε.Π. και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συλλέγουμε δώρα, ώστε στις γιορτές να μην υπάρχει κανένα παιδί χωρίς δώρο. Στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. 365 ημέρες τον χρόνο προσπαθούμε και υλοποιούμε αυτό που λέμε «Στον Πειραιά κανένας μόνος».

    Διαβάστε επίσης: 

    Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου – Πώς θα λειτουργήσουν τις γιορτές

    Καιρός: Αισθητή πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή – Πού θα χιονίσει



    ΣΧΟΛΙΑ