• Κοινωνία

    Χωρίς τηλεκπαίδευση τα σχολεία στις περιοχές που κηρύχθηκε γενική αργία

    • NewsRoom
    Κλειστά και την Πέμπτη σχολεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική


    Μετά την κήρυξη γενικής αργίας στις πληγείσες περιοχές, δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε τηλεκπαίδευση στις περιοχές αυτές. Στις λοιπές περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Οι εν λόγω διευκρινίσεις δόθηκαν από το υπουργείο Παιδείας μετά την απόφαση της κυβέρνησης για γενική αργία σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κυκλάδες, Σποράδες και Κρήτη.

    Παράλληλα, σελφ τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.

    Σημειώνεται ότι με την κήρυξη γενικής αργίας δεν θα εργάζεται ούτε το διοικητικό προσωπικό υποστήριξης της τηλεκπαίδευσης.

    Συγκεκριμένα, το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοίνωσε:

    – Τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί και αύριο, Τρίτη 25/1, στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    – Η τηλεκπαίδευση πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες και για την πρωτοβάθμια και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που στέλνουν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί στους γονείς και τους μαθητές.

    Διαβάστε επίσης

    Κλειστά την Τρίτη καταστήματα λιανικής και τράπεζες – Ανοιχτά σουπερμάρκετ, φαρμακεία και βενζινάδικα

    Κεραμέως: Τηλεκπαίδευση σε πάνω από 46.000 τάξεις σήμερα

    ΕΛΑΣ: Αποφύγετε και την Τρίτη τις άσκοπες μετακινήσεις, απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

     



    ΣΧΟΛΙΑ