ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φριχτό θάνατο βρήκε ένας 58χρονος άνδρας, υπάλληλος καθαριότητας στον ΧΥΤΑ Φυλής, όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στον ΧΥΤΑ Φυλής, με αποτέλεσμα ένας 58χρονος υπάλληλος καθαριότητας, πατέρας ενός μικρού παιδιού να χάσει τη ζωή του.
Ο οδηγός, 58 ετών είχε τελειώσει την εργασία του αφήνοντας τα σκουπίδια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποια στιγμή παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά και αμέσως μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο. Δυστυχώς ο άνδρας δεν τα κατάφερε.
Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό. Μεταξύ άλλων θα εξεταστεί αν λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα ο οδηγός του απορριμματοφόρου να παρασυρθεί από το όχημα.
Διαβάστε επίσης:
e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών για την ερχόμενη εβδομάδα – Τα ποσά και οι δικαιούχοι
Προβλήματα στην έκδοση επικουρικών συντάξεων – Σε εκκρεμότητα 43.000 αιτήσεις
Πυρκαγιά στην Αμφιλοχία: Επιχειρούν 5 εναέρια μέσα – Δεν απειλούνται σπίτια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ωνάσης: Το deal που θα άλλαζε τον κόσμο και θα τον έκανε «αυτοκράτορα»
- Νέες μαρίνες βγάζει στην αγορά το Υπερταμείο
- Ο θρίαμβος των τραπεζών, τι θα κάνει ΤΩΡΑ η Intralot, τα νέα πρόσωπα της METLEN, τα μυστήρια της ΕΧΑΕ, τα λάθη της Εθνικής με την Παυλίδης, η νέα επένδυση της Τραυλού, το ράλι της THEON, τα παρασκήνια του Ωδείου και η νίκη Κούστα στις Σπέτσες
- Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας: Βάζει πόδι στα Βαλκάνια με νέο εργοστάσιο στη Σερβία
