ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Ευελπίδων ο σύζυγος της γνωστής δημοσιογράφου μετά την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία – Του έκανε μήνυση μετά τον καυγά στο σπίτι τους
Σε αυστηρά μέτρα σε τοπικό επίπεδο προχωρά η Πολιτική Προστασία μετά τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όπου εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν ο ένας πάνω στον άλλον σε πλατεία της περιοχής, αδιαφορώντας για τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, ενώ επιτέθηκαν στην Αστυνομία που κατάφερε τελικά να τους διαλύσει.
Έτσι, από την Τετάρτη, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε πως ήδη στην Πλατεία Αγίου Ιωάννου βρίσκονται αστυνομικοί. Η πλατεία θα παραμένει από σήμερα κλειστή από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας.
Το μέτρο θα παραμείνει μέχρι νεωτέρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαμαράς: «Διπλό χτύπημα» από Φον ντερ Λάιεν και τη συμφωνία με τη Βουλγαρία (video)
- Safe Bulkers (Πόλυς Β. Χατζηωάννου): Τα μερίσματα 0,50 δολάρια θα πληρωθούν στις 30 Οκτωβρίου
- Lukoil: To deal 20 δισ. που ενώνει Τραμπ και Πούτιν με φόντο την Ουκρανία
- Θέρμανση: Τα επόμενα βήματα για επιδοτήσεις και εκπτώσεις στα καύσιμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.