• Κοινωνία

    Χανιά σεισμός: Επιχείρηση διάσωσης τραυματία – Κλειστά τα φαράγγια στην Περιφερειακή Ενότητα

    • NewsRoom
    To φαράγγι της Σαμαριάς

    To φαράγγι της Σαμαριάς


    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μέσα στο φαράγγι της Σαμαριάς στα Χανιά επιχείρηση διάσωσης ενός άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας του μέσα στο φαράγγι.

    Ο τραυματισμός του άνδρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προήλθε όταν αποκολλήθηκε μέρος βράχου μετά τον σεισμό 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε το πρωί στα νότια του νομού Χανίων.

    Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (ΠΥ) Ανώπολης και από την ΠΥ Βρυσών, καθώς και η ΕΜΑΚ ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή ελικοπτέρου για την παραλαβή του τραυματία.

    Κλειστά τα φαράγγια

    Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή, θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα Κυριακή όλα τα φαράγγια της Περιφερειακής Ενότητας, λόγω αυξημένης επικινδυνότητας από τη σεισμική δραστηριότητα το πρωί της Κυριακής στα νότια των Χανίων.

    Ήδη το φαράγγι της Σαμαριάς παραμένει κλειστό από τις 11.00 το πρωί αμέσως μετά το ατύχημα που συνέβη εντός του φαραγγιού με τον τραυματισμό περιπατητή από πτώση βράχου.

    Διαβάστε επίσης

    Χαβάη: Στους 93 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τις πυρκαγιές

    Σεισμός Χανιά: Προειδοποίηση του 112 λόγω του σεισμού των 4,9 Ρίχτερ

    Νεκρός δημοσιογράφος από την φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής (upd)



    ΣΧΟΛΙΑ