ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού FBI για πρατήρια που έκλεβαν καύσιμα σε όλη την Ελλάδα – 10 συλλήψεις
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι (αδέρφια) που φέρονται ως τα πρόσωπα που διατηρούσαν ηγετική θέση στην εγκληματική οργάνωση στα Χανιά. Η προφυλάκιση τους αφορά σε κατηγορίες που σχετίζονται με τη δεύτερη δικογραφία, η οποία ήδη άνοιξε και ενεργοποιήθηκε σήμερα.
Συγκεκριμένα, τα δύο αδέρφια αφέθηκαν αρχικά ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της μη εξόδου από την χώρα, στις 6.30 το απόγευμα, για τις κατηγορίες που αφορούσαν στην πρώτη δικογραφία, που σχετιζόταν με ναρκωτικά, όπλα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Αμέσως, όμως, μετά την πρώτη απόφαση, η εισαγγελέας ζήτησε και συνελήφθησαν, σύμφωνα και με τους δικηγόρους τους Μαρία Παπαδάκη, Νίκο Κοτσαμπασάκη και Ραφαήλ Λακιωτάκη, για κατηγορίες που αφορούν στη δεύτερη δικογραφία, η οποία ήδη άνοιξε και σχετίζεται με έκνομες πράξεις περί απόκτησης εκκλησιαστικής περιουσίας, εκβιασμούς και απόπειρες δωροδοκίας δημοσίων υπαλλήλων.
Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε επίσης:
Χανιά: Συνεχίζονται οι απολογίες κατηγορουμένων για την εγκληματική οργάνωση
e-ΕΦΚΑ: Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Οκτωβρίου 2025
Αγρότες έκλεισαν το ΒΟΑΚ έξω από το αεροδρόμιο Ηρακλείου – με τα πόδια αποχωρούν οι τουρίστες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ναυπηγεία Σαλαμίνας και ACT Infraport Ltd υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας για στρατηγική ναυπηγική επένδυση στην Ινδία
- Τι πρέπει να γνωρίζετε για την οστεοαρθρίτιδα ισχίου/γόνατος
- Παπαθανάσης: Εγκρίθηκαν 3 Περιφερειακά Προγράμματα Ανάπτυξης ύψους 577,2 εκατ. ευρώ
- FT: Πώς η διαμάχη για τη Γροιλανδία έχει «εκτροχιάσει» το μεταπολεμικό σχέδιο για την Ουκρανία