ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσε το έντονο μπουρίνι που έπληξε την περιοχή της Σιθωνίας το Σάββατο, καθώς οι καλοκαιρινές καταιγίδες και ο άστατος καιρός επικράτησαν από το πρωί στη Χαλκιδική.
Το μπουρίνι που χτύπησε μεταξύ Ορμύλιας και Μεταμόρφωσης ήταν αρκετό για να σχηματίσει ουρές από αυτοκίνητα με μήκος έως και 10 χιλιόμετρα.
Μάλιστα ο άστατος καιρός ευνόησε τη δημιουργία υδροστρόβιλου, ο οποίος κινήθηκε στον Κόλπο του Αγίου Όρους με κατεύθυνση από Αμμουλιανή προς Σιθωνία.
Το φαινόμενο του υδροστρόβιλου εμφανίζεται τις μέρες με μεγάλη ζέστη και υγρασία και είναι η δίνη ανάμεσα σε ένα «καταιγιδοφόρο νέφος» και της επιφάνειας της θάλασσας και είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο στην περιοχή της Χαλκιδικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Latsco LNG (Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης): Ολοκληρώθηκε ο δεξαμενισμός του Hellas Diana
- Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ έχει στη διάθεσή της ένα «φάσμα επιλογών» απέναντι στο ενεργειακό σοκ
- Μελίνα Τραυλού: Ο Ύμνος εις την Ελευθερία αποτελεί σύμβολο πνεύματος και των αξιών του Ελληνισμού
- Χρυσός: Άνοδος πάνω από τα 4.600 δολάρια καθώς η πιθανότητα συνομιλιών με το Ιράν ανοίγει διπλωματικό παράθυρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.