ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, λόγω υψηλού κινδύνου δασικής πυρκαγιάς, θα ισχύσει αύριο, Κυριακή 13 Ιουλίου, και για ένα εικοσιτετράωρο, σε περιοχές του Δήμου Κασσάνδρας, με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Χαλκιδικής, Αικατερίνης Ζωγράφου.
Η απαγόρευση κυκλοφορίας αφορά τις εξής περιοχές του Δήμου Κασσάνδρας: Χερσόνησο Κασσάνδρας, «Κορυφογραμμή» (από Κασσανδρινό μέχρι Αγία Παρασκευή), «Αράπης» και «Χαλκοβούνι» ΤΚ Παλιουρίου.
Η απαγόρευση θα ισχύσει από τις 08:00 της 13ης Ιουλίου έως τις 08:00 της 14ης Ιουλίου.
Διαβάστε επίσης
EE: Εργαζόμαστε για συμφωνία με τις ΗΠΑ – Αν χρειαστεί θα υπάρξουν αναλογικά μέτρα
UniCredit: Ιταλικό δικαστήριο ακύρωσε δύο όρους της κυβέρνησης γύρω από τη συμφωνία για την BPM
Τραμπ: Ανακοίνωσε την επιβολή δασμών 30% στην ΕΕ από 1η Αυγούστου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Paramount: Πώς ο Ντέιβιντ Έλισον χρησιμοποίησε πολιτικές διασυνδέσεις και «βαθιές τσέπες» για να αγοράσει τη Warner Bros.
- ΗΠΑ: Πτώση της παραγωγής αργού στα 13,7 εκατ. βαρέλια – Χαμηλό εξαμήνου τον Δεκέμβριο
- ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 4 Μαρτίου στην Αττική για τη δίκη της Χρυσής Αυγής
- Μερτς σε Τραμπ: Ζητά σαφήνεια για τους δασμούς ΕΕ–ΗΠΑ και σταθερότητα στο διατλαντικό εμπόριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.