ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης (25/3) σε διαμέρισμα στον κεντρικό δρόμο της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής λίγο πριν την έναρξη της μαθητικής παρέλασης.
Μάλιστα, το περιστατικό ήταν η αιτία να ακυρωθεί η παρέλαση, σύμφωνα με το rthess.gr. Η φωτιά εκδηλώθηκε στη σοφίτα σπιτιού επί της Λεωφόρου Νίκης λίγο πριν τις 11:00 για άγνωστη αιτία.
Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά, ενώ, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Διαβάστε επίσης
Δυτική Όχθη: Συνελήφθη βραβευμένος με Όσκαρ Παλαιστίνιος σκηνοθέτης μετά από έφοδο εποίκων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026-2027: Πρεμιέρα την 1η Μαΐου και 4 στοχευμένες αλλαγές για 300.000 δικαιούχους
- Hyatt: Παραιτήθηκε ο Τόμας Πρίτσκερ μετά τις αποκαλύψεις για επαφές με τον Έπσταϊν
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Metlen, EXAE, INTKA, OTE
- «Βιολάντα»: Στον ανακριτή σήμερα ο ιδιοκτήτης – Νέα ευρήματα για κακοτεχνίες μετά τη φονική έκρηξη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.