• Κοινωνία

    Χαλάνδρι: «Δεν ήταν η πρώτη της επίθεση» κατέθεσε στο δικαστήριο ο 70χρονος πατέρας


    Ή δολοφονική απόπειρα της εικαστικού σε βάρος του πατέρα του παιδιού της δεν  ήταν η πρώτη επίθεση της, όπως τουλάχιστον κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο ο 70χρονος οφθαλμίατρος.

    “Η κατηγορούμενη είναι οριστική και βίαιη. Έχει επιτεθεί και στη σύζυγο μου”, υποστήριξε το θύμα, κατά τη δεύτερη μέρα της κατάθεσης του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. ” Προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητο μου στην πυλωτή της πολυκατοικίας κι όταν πήγε η σύζυγός μου να δει τη ζημιά, την περίμενε κρυμμένη και της επιτέθηκε.  Την πήγα τότε στο νοσοκομείο».

    Ο 70χρονος, περιγράφοντας την επίθεση που δέχθηκε πέρυσι έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους, έχει πει ότι η 50χρονη τον πυροβόλησε 3-4 φορές και γλίτωσε γιατί μάλλον το όπλο της μπλόκαρε.

    Σήμερα το θύμα άκουσε τη δράστη να διαμαρτύρεται στους δικαστές:

    Κατηγορούμενη : Δεν είναι δίκαιη  Η διαδικασία του Μικτού Ορκωτού! Είστε μεροληπτικοί έως ρατσιστές μαζί μου!

    “Μπροστά στο παιδί της..”

    Τα εφιαλτικά λεπτά που έζησε το ανήλικο κοριτσάκι, όταν η μητέρα της άρχισε να πυροβολεί τον πατέρα της μπροστά στα μάτια της, περιέγραψε στη δική της κατάθεση η σύζυγος του οφθαλμίατρου:

    “Το παιδί χτυπούσε το κουδούνι και φώναζε. Όταν κατέβηκα , είδα την κατηγορούμενη που χτυπούσε τον σύζυγο μου. Το πρόσωπο του είχε αίματα, ήταν χάλια. Το παιδί ήταν μπροστά. Η κατηγορούμενη του έλεγε να πάει μαζί του και το παιδί απαντούσε «Εσύ προσπαθείς να σκοτώσεις τον πατέρα μου, δεν έρχομαι.»

    Το κοριτσάκι που φώναζε άκουσαν οι γείτονες και έτρεξαν σε βοήθεια. Ένας από αυτούς κατέθεσε στο δικαστήριο:

    «Ακούστηκαν έντονοι πυροβολισμοί. Μετά. άκουσα  το παιδί να φωνάζει «Τι κανείς, σκοτώνεις τον μπαμπά μου». Άκουσα και το θύμα να φωνάζει «τι κάνεις τώρα!».

    Στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, την 1η Δεκεμβρίου, αναμένεται η απολογία της εικαστικού.

     Διαβάστε επίσης

    Χαλάνδρι: Ξεκίνησε η δίκη της 50χρονης που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της



    ΣΧΟΛΙΑ