Ένας 35χρονος, ο οποίος είχε πάει για ψαροντούφεκο, έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ σε θαλάσσια περιοχή της Μαγνησίας.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε παραλία κοντά στις Νηές, στον δυτικό Παγασητικό, όταν ο 35χρονος εντοπίστηκε νεκρός από τον πατέρα του, ο οποίος τον αναζητούσε γιατί δεν είχε επιστρέψει έγκαιρα με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι οικείοι του.
Ο πατέρας, με τη συνδρομή του σκάφους «Αγία Τριάδα», άρχισαν να ψάχνουν στην περιοχή μέχρι που εντόπισαν τον 35χρονο στον όρμο Σάρες, στις Νηές.
Την έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης ενώ διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 35χρονου.
Διαβάστε επίσης:
Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας από σήμερα Πέμπτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jefferies & AXIA διατηρούν «Buy» για την Εθνική Τράπεζα
- Buy, hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, ΑΡΑΙΓ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΟΤΕ
- Πάπας Λέων: Οι επιλογές του «Λατίνου Γιάνκη» που δείχνουν… στάση σε συντηρητική και κοσμική θητεία – Η σχέση του με τους Ρεμπουπλικανούς
- Αθηναϊκή Ριβιέρα: Οι κορυφαίοι ξένοι αγοραστές ανά περιοχή – Η ανθρωπογεωγραφία της ελιτ αγοράς ακινήτων
