Κοινωνία

Blue Horizon: Προθεσμία για το Σάββατο πήραν οι 4 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου

  • NewsRoom
Οι συλληφθέντες του Blue Horizon


Προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο πήραν οι τέσσερις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονη Αντώνη στο πλοίο «Blue Horizon» το βράδυ της Τρίτης.

 Ο καπετάνιος και ο ύπαρχος του πλοίου, μαζί με τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος, εξήλθαν από τα Δικαστήρια Πειραιά μετά τις 10:30 και θα παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι την απολογία τους.

Θυμίζεται πως σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο πλοίο Blue Horizon έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Στον ύπαρχο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο – που είναι κακούργημα. Αντιμέτωπος με κακούργημα είναι και ο καπετάνιος του πλοίου για  επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Στα δύο  άλλα μέλη του πληρώματος, η ποινική δίωξη αφορά σε  συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Σημειώνεται πως ο καπετάνιος διώκεται με βάση τις νέες διατάξεις που ψηφίστηκαν μετά την τραγωδία των Τεμπών για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες που επίσης είναι κακούργημα ενώ οι ποινές που προβλέπονται για τα αδικήματα αυτά, είναι μέχρι ισόβια.

«Γιατί τον πνίξατε ρε;» φώναζαν στα δικαστήρια στους τέσσερις κατηγορούμενους.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία Daniel: Φόβοι για υπερχείλιση του Σπερχειού στη Φθιώτιδα – Εκκενώνεται το χωριό Κόμμα

Κακοκαιρία Daniel: Υπερχείλισε το ανάχωμα του ποταμού Καράμπαλη στην Καρδίτσα

Κακοκαιρία Daniel: Διακοπή κυκλοφορίας σε περιοχές της Κηφισιάς και του Πόρτο ΡάφτηΣΧΟΛΙΑ