• Κοινωνία

    Μπακογιάννης: Μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για τη Διπλή Ανάπλαση η συμφωνία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

    • NewsRoom
    Μπακογιάννης

    Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων


    «Μεγάλο και ουσιαστικό βήμα» για την υλοποίηση του προγράμματος της διπλής ανάπλασης, χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, την επισημοποίηση της σχετικής συμφωνίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ομώνυμη ΠΑΕ για τη Διπλή Ανάπλαση.

    Ο δήμαρχος Αθηναίων σε δήλωση του, κάνει λόγο για μια «εμβληματικής παρέμβαση» που θα δημιουργήσει «δύο αναπτυξιακούς υπερ-τοπικούς πόλους μέσα στην πόλη».

    Σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, «ο σχεδιασμός προχωράει και υλοποιείται εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων», ενώ «η συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μάς δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα την προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος μας» υπογράμμισε.

    Με βάση τη συμφωνία ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα λαμβάνει από την ΠΑΕ για την χρήση του νέου γηπέδου ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ ως ενοίκιο, ενώ ταυτόχρονα θα βάζει στα ταμεία του 50 ευρώ από κάθε εισιτήριο διαρκείας και 10 ευρώ από κάθε κάρτα φιλάθλου για τα απλά εισιτήρια.

    Επίσης, ο Ερασιτέχνης θα επωφεληθεί από το γεγονός ότι η ΠΑΕ, μεταξύ άλλων, θα έχει το κόστος συντήρησης των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη.

    «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σχετικά με την κατασκευή σύγχρονων γηπεδικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Βοτανικού. Ένα έργο ζωής για τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα συμβάλλει τα μέγιστα για τη γιγάντωση του κορυφαίου και πολυνίκη ελληνικού αθλητικού συλλόγου», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Η συμφωνία των δύο πλευρών, όπως και οι επόμενες που θα κάνει ο Ερασιτέχνης με τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες πλευρές στο project της Διπλής Ανάπλασης, θα πρέπει να εγκριθούν από την Γενική Συνέλευση των μελών του.



    ΣΧΟΛΙΑ