ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Aτύχημα σε πλοίο σημειώθηκε στο λιμάνι της Μυκόνου, όταν μετακινήθηκε ο καταπέλτης του.
Από το επεισόδιο δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά μετακινήθηκε ο ένας από τους κάβους και στη συνέχεια ο καταπέλτης, με αποτέλεσμα κάποια αντικείμενα των επιβατών, όπως βαλίτσες, να βρεθούν στη θάλασσα.
Βάσει της ανακοίνωσης του Λιμενικού, το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο- Νάξο και επιστροφή, ενώ δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.
Το πλοίο παραμένει στο λιμάνι της Μυκόνου μέχρι να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Στο μεταξύ, σχηματίζεται δικογραφία για τα αίτια του συμβάντος.
Διαβάστε επίσης:
Αυξάνονται Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, επίδομα στέγασης και επίδομα παιδιού
Τρίτο τροχαίο με παράσυρση στο 24ωρο – Στο Βόλο οδηγός παρέσυρε κορίτσι με ποδήλατο
Στερεοτακτική ακτινοθεραπεία σώματος: Η πλέον σύγχρονη μέθοδος αντιμετώπισης του καρκίνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Ο Πεζεσκιάν και δύο ανώτατοι αξιωματικοί αναλαμβάνουν την ηγεσία της χώρας στην μεταβατική περίοδο
- Φρουροί της Επανάστασης: Απειλούν με την «την πιο λυσσαλέα» επιχείρηση στην ιστορία εναντίον του Ισραήλ και των αμερικανικών βάσεων
- Ιράν: Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε τον θάνατο του Αγιατολάχ Χαμενεΐ – Νεκροί και μέλη της οικογένειάς του
- Eλλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ για Μ. Ανατολή: Πραγματικός ο κίνδυνος ευρύτερης περιφερειακής αντιπαράθεσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.