Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας όταν άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο κτίριο αφού τραυμάτισε τον φρουρό με μαχαίρι και στην συνέχεια άρχισε να κυνηγάει τους αστυνομικούς του τμήματος ενώ έσπασε και μια τζαμαρία. Από την σπασμένη τζαμαρία τραυματίστηκε ελαφρά ένας ακόμα αστυνομικός.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον πείσουν αρχικά να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους και να αφήσει το μαχαίρι στην άκρη. Ο άνδρας όμως δεν ανταποκρίθηκε στις εντολές των αστυνομικών και άρχισε να κινείται απειλητικά εναντίον τους. Αστυνομικός, προκειμένου να τον ακινητοποιήσει έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου και πυροβόλησε εναντίον του άνδρα. Από τον πυροβολισμό, ο δράστης τραυματίστηκε στην κοιλιά.

1

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ώστε να παραλάβει τον τραυματία ο οποίος διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, την κατάστασή του ως σοβαρή.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση ενώ διερευνώνται όλες οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα.

Ο δράστης φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

 

Διαβάστε επίσης 

Αναταράξεις στη ΝΔ για τα σχολικά βιβλία με ομόφυλους γονείς – Κάποιοι θέτουν θέμα παραίτησης Ζαχαράκη

Ιός Δυτικού Νείλου: Ο ΙΣΑ προειδοποιεί για συνέχιση της διασποράς στην Αττική και τον Σεπτέμβριο – Έκκληση για μέτρα προστασίας

Πλεύρης: Στόχος η λειτουργία «Return Hubs» εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2027 – Μείωση 20.000 στις αφίξεις στην Ελλάδα