• Κοινωνία

    Άστατος ο καιρός της Κυριακής – Πού θα βρέξει

    καιρός


    Άστατος θα είναι ο καιρός της Κυριακής σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ

    Στα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές από τις προμεσημβρινές ώρες και βαθμιαία και σποραδικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στη Μακεδονία και τη Θράκη πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά και να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις.

    Στην υπόλοιπη χώρα, βαθμιαία θα σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, όπου τις απογευματινές ώρες πιθανόν θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

    Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί βαθμιαία 5 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες στα βόρεια βαθμιαία θα επικρατήσουν άνεμοι βορείων διευθύνσεων μέχρι 4 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

    ΑΤΤΙΚΗ

    Καιρός: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.

    Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και από το μεσημέρι νότιοι 3 με 4 μποφόρ.

    Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν.

    Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 4 έως 5 μποφόρ

    Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31-05-2021

    Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και τη Θεσσαλία προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά.

    Στα υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με σταδιακή βελτίωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα βόρεια.

    Διαβάστε επίσης

    Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό την Κυριακή – Πού θα βρέξει



    ΣΧΟΛΙΑ