ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κύμα κακοκαιρίας έπληξε σήμερα το απόγευμα περιοχές του δήμου Ξηρομέρου, στην Αιτωλοακαρνανία, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα στις κοινότητες, Καραϊσκάκη και Βασιλόπουλο.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Ξηρομέρου, Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, «σημειώθηκε ένα έντονο καιρικό φαινόμενο με συνεχείς βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα να υπερχειλίσουν δύο χείμαρροι και να προκληθούν ζημιές στις κοινότητες Καραϊσκάκη και Βασιλόπουλο».
Όπως πρόσθεσε, «πλημμύρισαν, σπίτια, καταστήματα, δρόμοι, χωράφια, κτηνοτροφικές επιχειρήσεις κ.α.».
«Από την πρώτη στιγμή», συνέχισε ο δήμαρχος, «βρίσκονται στην περιοχή δυνάμεις της πυροσβεστικής που πραγματοποιούν απαντλήσεις υδάτων, καθώς και μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας, που προχωρούν σε καθαρισμούς».
Επίσης, ο Ιωάννης Τριανταφυλλάκης ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ότι «έχουν ξεκινήσει από τον δήμο και την Περιφέρεια οι διαδικασίες για την καταγραφή των ζημιών, και θα ακολουθήσουν τα τεχνικά δελτία προς τα υπουργεία Υποδομών και Εσωτερικών».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Optima Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Motor Oil, Jumbo, Chevron, Pfizer, Tesla
- Γιατί η Κίνα δεν βιάζεται
- Γιατί λάμπουν Optima, OTE, ΔΑΑ, Dimand, τα 150 εκατ. του Παππά, ο πόλεμος Καλαβρουζιώτη – Τσάφου, το κώνειο του ΚΜ, το 13άρι της Αγγελικούση, ο γάμος Βαρβέρη-Μιχαλοπούλου και το hot ταξίδι στο Παρίσι του πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Γιατί οι ιδιοκτήτες στο NFL δεν βιάζονται να ανοίξουν περισσότερο την πόρτα στα επενδυτικά κεφάλαια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.