• Κοινωνία

    Σοκ στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθη γυμναστής δημοτικού για παρενόχληση μαθητών

    • NewsRoom


    Συνελήφθη 30χρονος γυμναστής δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο, μετά από καταγγελίες γονιών ότι παρενοχλούσε τα παιδιά τους.

    Ο 30χρονος συνελήφθη χθες το πρωί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενος για παράβαση του άρθρου 337 ΠΚ «Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση».

    Αναφορικά με όσα καταγγέλλουν γονείς, ο γυμναστής φέρεται να έχει «πειράξει» περισσότερους απο 50 μαθητές, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα».

    Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ο γυμναστής φέρεται να έχει ζητήσει από μικρά κορίτσια να καθίσουν στα πόδια του, σηκώνοντας ακόμη και την μπλούζα μιας εξ’ αυτών.

    Ο γυμναστής, σύμφωνα με πληροφορίες έχει παρενοχλήσει περισσότερους από 50 μαθητές ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα».

    Τα «πειράγματά» του ωστόσο έχουν ενοχλήσει τόσο τους μικρούς μαθητές όσο και τους ίδιους τους γονείς.

    Ο δάσκαλος φέρεται να έχει ζητήσει από τα μικρά κορίτσια να καθίσουν στα πόδια του, σηκώνοντας ακόμη και την μπλούζα μιας μικρής μαθήτριας. Ενώ στο μάθημα, με ηλιοφάνεια, βάζει τα παιδιά μέσα στην αίθουσα και κλείνει την πόρτα.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γράψει στον πίνακα χυδαίες λέξεις για τους μαθητές, χαρακτηρίζοντας λεκτικά έναν εξ αυτών «ανώμαλο».

    Μετά τη σύλληψη του, ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Asperger.

    Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ο οποίος διέταξε να μεταχθεί σήμερα στην Εισαγγεία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Ασπροπύργου.

    Διαβάστε επίσης:

    ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή 1,4 εκατ. ευρώ αποκάλυψαν οι έλεγχοι

    Μητσοτάκης στο Politico: Είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε σε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας δια θαλάσσης στη Γάζα

    Αργίες: Πότε θα έχουμε τετραήμερες και τριήμερες διακοπές – Τι θα γίνει τα Χριστούγεννα



    ΣΧΟΛΙΑ