ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά την δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι της ορεινής Άρτας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.
Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του. Στις 5:00 το απόγευμα ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.
Διαβάστε επίσης
Άρτα: Γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του – Τον αναζητά η ΕΛΑΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Τα νεότερα για τις αλλαγές στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας
- Ιστορική συμφωνία στη βιομηχανία θεάματος: Το Netflix σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Warner Bros.
- Κομισιόν: Το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου παραμένει παραμένει προτεραιότητα – Αποκλείει νέα μελέτη
- Συνάντηση κορυφής Πούτιν – Μόντι στο Νέο Δελχί: Εμπορικές σχέσεις, όπλα, πετρέλαιο στο τραπέζι