ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θρίλερ με τον θάνατο του αρχιμανδρίτη στο κέντρο της Αθήνας
Ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Λεβογιάννης, 52 ετών, εντοπίστηκε νεκρός χθες το μεσημέρι μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην πλατεία Αμερικής.
Η ΕΛΑΣ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να «ρίξει φως» στην αιτία θανάτου του ιερέα, ο οποίος λειτουργούσε σε εκκλησία του Χαλανδρίου.
Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE η αστυνομία μόλις εισήλθε στο σπίτι του άτυχου Ιερέα αντίκρυσε ένα αποτρόπαιο θέαμα, το στόμα του ήταν γεμάτο αίμα ενώ στο κομοδίνο του βρέθηκε μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κκ Χριστόδουλο ο οποίος τον χειροτόνησε.
Να σημειωθεί πως κανείς από τον Ιερό Ναό δεν γνώριζε έως και τις απογευματινές ώρες τον θάνατο του Ιερέα ενώ τον αναζητούσαν από την περασμένη Δευτέρα.
Ο Ιερέας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην οδό Κύπρου 53 στα Πατήσια/Κυψέλη, ενώ ειδοποιήθηκαν ο αδερφός του και η μητέρα του που ζουν στο Άργος.
Να σημειωθεί ότι ο π Χρυσόστομος Λεβογιάννης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer” του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Sell-off στη Wall Street: Βουτιά 2% για Dow Jones στη χειρότερη ημέρα από τον Απρίλιο του 2025
- Δήμος Θεσσαλονίκης: Εγκρίθηκε το σχέδιο σύμβασης για την παραχώρηση της χρήσης ακινήτων για το μητροπολιτικό πάρκο ΔΕΘ
- ΗΠΑ: Εμπόδισαν 20 εμπορικά πλοία να προσεγγίσουν τα λιμάνια του Ιράν
- Πετρέλαιο: Εκρηκτική άνοδος άνω του 7% για το Brent μετά την αναζωπύρωση στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.