• Κοινωνία

    Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Εντός της ημέρας παίρνει εξιτήριο

    • NewsRoom
    Ιερώνυμος

    Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος


    Μέσα στην ημέρα αναμένεται να λάβει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

    Η κατάσταση της υγείας του κ. Ιερώνυμου εξελίσσεται ικανοποιητικά, επομένως οι θεράποντες ιατροί του έκριναν ότι μπορεί να βγει από το νοσοκομείο, τηρώντας όλα όσα προβλέπονται για την πλήρη αποθεραπεία του.

    Το εξιτήριο θα βγει πιθανότατα σήμερα ή το αργότερο αύριο.

    Αναφορικά με την θεραπεία που ακολουθήθηκε στην περίπτωση του αρχιεπισκόπου Αθηνών, ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα που ισχύουν για κάθε ασθενή με κορονοϊό. «Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική» τόνισε χθες η Αναστασία Κοτανίδου.

    «Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει» ανέφερε η διευθύντρια ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», συνομιλώντας με δημοσιογράφους και απαντώντας σε ερωτήσεις μετά το θόρυβο που προκάλεσε ανάρτηση στο twitter του Πάνου Καμμένου, ο οποίος χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Αρχιεπίσκοπο αναφέρθηκε σε ειδική θεραπεία από την Αμερική για 90χρονο.

    Ο διοικητής του νοσοκομείου Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναφερόμενος στη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει ο Αρχιεπίσκοπος, είπε: «Όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν για αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί».

    Διαβάστε επίσης:

    Κορονοϊός: Οι σκέψεις για την άρση του lockdown και οι προβληματισμοί

    Νέο ιατρικό ανακοινωθέν: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου



    ΣΧΟΛΙΑ