Παραμένει νοσηλευόμενος sτη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιος, συμπληρώνοντας πλέον 20 ημέρες νοσηλείας στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσπάθειες των γιατρών να τον αποσυνδέσουν από τη μηχανική αναπνευστική υποστήριξη δεν είχαν αποτέλεσμα, οπότε προχώρησαν σε τραχειοστομία, μια ιατρική πράξη που κρίνεται αναγκαία για περιστατικά παρατεταμένης διασωλήνωσης, πλέον των 15 ημερών, ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι λόγω αυτής.
Ο 95χρονος ιεράρχης είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο των Τιράνων στις 30 Δεκεμβρίου με συμπτώματα βαριάς ίωσης, και στις 3 Ιανουαρίου, κι έχοντας παρουσιάσει επιδείνωση, διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό.
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης – Ανδρουλάκης: Η πρώτη τους αντιπαράθεση στη Βουλή την Παρασκευή για τους αγρότες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.