ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο Αλγερινοί επιτέθηκαν σε μία 20χρονη προσπαθώντας να της πάρουν το κινητό με τη χρήση βίας, αλλά ο αστυνoμικός σκοπός κατάφερε να συλλάβει τον έναν από τους δυο.
Το περιστατικό συνέβη χτες στις 23:30, Κυριακή 30/12/2018, στην οδό Μηλέων, δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλο σκούτερ, που όπως αποδείχτηκε αργότερα είχε κλαπεί στις 24/12/2018 από την περιοχή της Ακρόπολης. Με αυτό προσέγγισαν την κοπέλα, ελληνικής υπηκοότητας, την ακινητοποίησαν με την βία και προσπάθησαν να της αρπάξουν το κινητό ττηλέφωνο.
Η 19χρονη όμως άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και προσέτρεξε ο αστυνομικός σκοπός της ΓΑΔΑ, ο οποίος κατάφερε να συλάβει τον συνεπιβάτη του δίκυκλου, Αλγερινής υπηκοότητας, ηλικίας 25 ετών. Ο οδηγός εγκατέλειψε το σκούτερ και διέφυγε. Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κυψέλη: Ένας τραυματίας από έκρηξη μηχανισμού έξω από κρεοπωλείο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λήστεψαν τα λεφτά από κάλαντα παιδιών σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμπάς Αραγτσί (ΥΠΕΞ Ιράν): Ο Στάρμερ θέτει σε κίνδυνο βρετανικές ζωές
- Γκαλερί Τσαγκαράκη: Τι απαντά για τους πίνακες που κατασχέθηκαν και το ευαγγέλιο
- Πλοίο της Oceanbulk του Πέτρου Παππά πέρασε τα Στενά του Ορμούζ προς τον Περσικό Κόλπο
- Wall Street: Ισχυρές απώλειες 1,5% για τον S&P 500 καθώς εξασθενεί η προοπτική άμεσης αποκλιμάκωσης του πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.