ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμό.σήμανε στο υπουργείο Δικαιοσύνης η είδηση ότι αδειούχος υπάλληλος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα και υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊό.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο υπάλληλος απουσίαζε με άδεια από το υπουργείο εδώ και περίπου 12 ημέρες. Ωστόσο, για κάθε ενδεχόμενο αποφασίστηκε η απολύμανση όλων των χώρων του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Σήμερα έγινε η απολύμανση ενώ όλοι οι υπάλληλοι παρέμειναν στα σπίτια τους.
Μέχρι ώρας δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι θετικό ή όχι το τεστ που έχει υποβληθεί ο υπάλληλος του υπουργείου .
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίλιαν Βιλδιρίδη στο mononews για την αξιολόγηση του ΕΣΥ: Η μεγαλύτερη πρόκληση, η συμμετοχή και ο στόχος
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Ελλάκτωρ, ΙΝΤΕΚ, ΟΠΑΠ, ΠΛΑΘ, Diana, Exxon
- Metlen: Oλο το παρασκήνιο της εντυπωσιακής αποδοχής της δημόσιας πρότασης – Οι προσωπικές επαφές και οι εισροές 360 εκατ.
- Ο ενθουσιασμός για μετοχές, όλα τα μυστικά της Metlen και τι θα γίνει σήμερα, ο Λύκος και το λαγούμι, η επιτυχία της StiQ, οι άγνωστοι μικροεφοπλιστές, και το σχόλιο του ολιγάρχη για το νέο σκάφος του Νouveau
