ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα απίστευτό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο νωρίτερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν πολίτες είδαν μπροστά τους αγριογούρουνα να τρέχουν στην μέση του δρόμου.
Στο κέντρο της πόλης βρέθηκαν τρία αγριογούρουνα, με ένα εξ αυτών να τρέχει στη συμβολή των οδών Φιλίππου και Ίωνος Δραγούμη, αρκετά κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους.
Εργαζόμενοι είπαν στον ALPHA πως είδαν τρία αγριογούρουνα στην Αγίου Δημητρίου, κοντά σε κάδο σκουπιδιών.
«Είναι ζώα που αποπροσανατολίζονται με τις μυρωδιές. Βρίσκουν τροφή σε κάδους, είτε κροκέτες που βάζουμε για τα αδέσποτα. Μπερδεύονται και σιγά – σιγά κατεβαίνουν στην πόλη» είπε ο Στ. Γερονυμάκης, εθελοντής κέντρου περίθαλψης άγριων ζώων.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Belharra «Νέαρχος»: Υψώνεται η ελληνική σημαία στη δεύτερη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού (live)
- Παύλος Μαρινάκης για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Θα προχωρήσει χωρίς καμία υποχώρηση»
- ΕΚΤ: Ξεκινά η διαδικασία ανεύρεσης διαδόχου του Φίλιπ Λέιν
- Μεγάλου (Πειραιώς): «Η ανάπτυξη του Ομίλου έχει εύρος και βάθος» – Πάνω από 3 δισ. ευρώ ο νέος στόχος πιστωτικής επέκτασης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.