• Κοινωνία

    Απίστευτο: Και άλλη νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου

    πισινα


    Ακόμη μια ζωή χάθηκε μέσα σε πισίνα, σε διάστημα μιας εβδομάδας από την τραγική κατάληξη των δύο κοριτσιών από την Γαλλία, στη Ρόδο, αλλά και του μικρότερου κοριτσιού από το Ισραήλ, που εξέπνευσε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη.

    Πρόκειται για το τέταρτο κρούσμα θανάτου σε πισίνα μέσα σε μία εβδομάδα.

    Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ του Σαββάτου, μια τουρίστρια από την Φινλανδία βρέθηκε νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου στο Κοκκάρι της Σάμου, για αδιευκρίνιστες, ακόμη, αιτίες.

    Πιο συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου που διέμενε, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.

    Το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε άμεσα, ωστόσο οι διασώστες δεν στάθηκε δυνατό να την επαναφέρουν στη ζωή, παρά τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο.

    Η σωρός της άτυχης γυναίκας από την Φινλανδία έχει μεταφερθεί για νεκροψία, η οποία αναμένεται να δώσει περισσότερα στοιχεία για τα αίτια του νέου τραγικού συμβάντος, που ανέβαζε τον απολογισμό του θανάτου στα 4 περιστατικά.

    Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία, ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ανθρώπους που είχαν έρθει σε επαφή με την άτυχη γυναίκα, την ημέρα του θανάτου της. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές ή συλλήψεις.

    Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον τέταρτο θάνατο σε πισίνα ξενοδοχείου στην Ελλάδα, μέσα σε διάστημα μίας μόλις εβδομάδας, αφού προηγήθηκαν οι δύο αδελφές από τη Γαλλία, 16 και 19 ετών αντίστοιχα, στη Ρόδο, και το 8χρονο κορίτσι από το Ισραήλ, που πνίγηκε στη Χερσόνησο της Κρήτης.



    ΣΧΟΛΙΑ